Back

ImaginAIR - photo story competition - o competitie Foto-Poveste

Se lanseaza o noua competitie a Agentiei Europene de Mediu, de aceasta data pentru fotografie.

Povestea unui fapt trait, care are legatura cu calitatea aerului, poluarea aerului in zona in care traiti, sau va desfasurati activitatea, vin sa completeze temele principale ale acestei competitii (Aer şi a sănătate umana; Aer şi natura; Aerul in orase; Aer şi tehnologie).

Prin gestul simplu de a lua trei imagini, neaparat din Europa si prin povestirea unui context sau a unui fapt care v-a impresionat, legat de imaginile respective, puteti schimba ceva sau sa va aduceti aportul la modificarea  unor mentalitati, obiceiuri. Poate fi inceputul unui proces care sa influenteze pe mai departe o stare de fapt sau modificarea in bine a unei stari de lucru.

Virsta minima de participare este de 18 ani. Alte conditiile sunt precizate in site-ul de mai jos si in varianta in limba romana, trimisa pentru inceput. Mai multe precizari vor fi facute in apropierea datei de incepere efective a Competitiei, 24 Septembrie 2012.

Ca si la competitia anterioara, cind sprijinul vostru s-a cunoscut enorm, primii doi cistigatori au fost din Romania si de aceasta data, va rog sa transmiteti informatia mai departe, este o competitie deschisa, oricine, cu virsta minima de 18 ani poate participa!

ImagineAIR, click pe imagine, trimiteti cele trei fotografii in formatul cerut,  scrieti povestea si trimiteti la adresele indicate

ImaginAIR - photo story competition - o competitie Foto-Poveste [.doc]

Informatii şi pe site-ul :

http://www.eea.europa.eu/about-us/what/public-events/competitions/imaginair