Back

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile în România, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucure?ti, între 9-11 Noiembrie 2011.

 

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile în România, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucureşti, între 9-11 Noiembrie 2011. Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de întâlnire în capitala României pentru persoane cheie si experti.     

Domeniul energiei regenerabile în România este în mod cert o industrie în crestere. Pe de-o parte tara oferă bune conditii, iar pe de altă parte, cresterea cererii în tară si în regiune reprezintă o stimulare pentru investitii mari. Numărul certificatelor verzi tranzactionate în Martie 2011 pe Piaţa Centralizată a Certificatelor Verzi, a crescut cu 17.785 de unită?i, comparativ cu statisticile din ultimii ani. 

Documente atasate

sv_PM1_RENEXPO comes back RO