Back

Ziua Mondiala a Mediului - 5 iunie 2011

 

În vederea marcării Zilei Mondiale a Mediului, care în acest an (Anul Internaţional al Pădurii) are ca deviză "Pădurile – sufletul viu al naturii!", la nivelul judeţului Suceava s-au desfăşurat mai multe acţiuni educative cu temă ecologică.

Vineri, 3 Iunie 2011

Simpozion cu tema Probleme actuale de mediu în judeţul Suceava. Simpozionul a avut loc la Casa de Cultură, în sala mică. La această acţiune au fost  invitaţi elevi de la eco-şcoli, ONG-uri de mediu din judeţ, reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale.   Organizator: Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi cu Primaria mun. Suceava.

Concurs de desene pe asfalt, organizat de Comisariatul Regional Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu în colaborare cu Eco-Grădiniţe din mun. Suceava.

Sâmbătă, 4 Iunie 2011

Etapa judeţeană a Concursului de proiecte de mediu.

Organizator: Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Elevi din judeţ vor prezenta proiecte de mediu, după care un juriu, din care face parte şi un reprezentant al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, va selecta cele mai bune proiecte; acestea vor participa la etapa naţională a acestui concurs.

Luni, 6 Iunie 2011

Acţiune de ecologizare, în zona din vecinătatea Bulevardului Sofia Vicoveanca. Organizator: Instituţia Prefectului – Jude?ul Suceava, în colaborare cu Primăria mun. Suceava şi Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu, au  participat şi reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.