Back

Anunt public asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu - Construire hotel D+P+3E+M cu spatii de depozitare le demisol, spatii de alimentatie publica la parter, camere de cazare la etaje si mansarda, sala de evenimente, locuri de parcare, sistematizare verticala, imprejmuire, racorduri/bransamente

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire hotel D+P+3E+M cu spatii de depozitare le demisol, spatii de alimentatie publica la parter, camere de cazare la etaje si mansarda, sala de evenimente, locuri de parcare, sistematizare verticala, imprejmuire, racorduri/bransamente”, din Suceava, str. Sofia Vicoveanca, jud. Suceava titular Mandachi Ioan din Suceava, str B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 66, jud. Suceava.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava str. Bistriţei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru protecţia mediului Suceava .