Back

Anunț public privind decizia etapei de încadrare - DEZVOLTAREA UNEI REȚELE INTELIGENTE DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE ÎN COMUNELE MARGINEA ȘI HORODNIC DE SUS DIN JUDEȚUL SUCEAVA

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul DEZVOLTAREA UNEI REȚELE INTELIGENTE DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE ÎN COMUNELE MARGINEA ȘI HORODNIC DE SUS DIN JUDEȚUL SUCEAVA”, propus a fi amplasat în județul Suceava, comunele Marginea, Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, titular ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ PENTRU INFRASTRUCTURĂ MARGINEA – HORODNIC DE SUS cu domiciliul/sediul în județul Suceava, comuna Horodnic de Sus, satul Horodnic de Sus, strada Alexandru cel Bun, nr. 118.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava str. Bistriţei nr. 1A, în zilele de luni-joi, intre orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet : http://apmsv.anpm.ro.

Comentariile/observatiile/propunerile publicului interesat se pot inainta pana la data de 06.05.2024 (in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt).

 

Data afişării anunţului pe site:      26.04.2024