Back

Anunț public privind decizia etapei de încadrare revizuite - Înființare carieră de piatră


 

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul ”Înființare carieră de piatră” propus a fi amplasat în comuna Dorna - Arini ,CF 34050, nr. cad. 34050, jud. Suceava, titular SC DERALMAT SRL, cu sediul în com. Șaru Dornei, sat Șaru Dornei, nr. 8A, jud. Suceava

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava din municipiul Suceava, str. Bistritei, nr. 1A, județul Suceava și la sediul titularului SC DERALMAT SRL din com. Șaru Dornei, sat Șaru Dornei, nr. 8A, jud. Suceava, în zilele de luni - vineri, între orele 9 – 13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmsv.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Suceava din municipiul Suceava, str. Bistriței, nr. 1A, județul Suceava, până la data de 03.08.2023. (în termen de 10 de zile de la data afișării anunțului).

 

Data afișării anunțului pe site:  24.07.2023